torstai 9. toukokuuta 2013

⭐-Peitot

Ensinnäkin kiitos Suville joka neuvoi miten pääsen kirjoittamaan blogiini iPadilla päivityksiä. Blondille ei kaikki aina ole niin yksinkertaista :) Nyt siis harjoitellaan sujuuko tämä vai ei ?!


Tässä pari kuvaa tähtipeitoista joihin hurahdin. Löysin netistä kuvan peitosta mutta ohjetta en mistään. Lopulta suurensin kuvaa iPadilla ja "luin" kuvasta miten virkata. Ylimmäinen peitto matkasi pääkaupunkiseudulle ja alempi on myös tilaustyö. Tallinnassa kävin lankavarastot täyttämässä joten peittotehdas on täällä sohvan nurkassa pystyssä :)

torstai 25. huhtikuuta 2013

Nätti rätti


Monissa blogeissa on ollut kuvia neulotuista tiskiräteistä. Pikkuisen epäuskoinen olin mahtaako tämä toimia käytössä mutta päätin kokeilla. Rätti on kudottu Novitan Bambu langasta joka oli kivan tuntuista käteen. Yllättävän hyvä tämä on ollut käytössä ja helppo pitää puhtaana, ennenkaikkea myös ekologinen. Suosittelen :)

 
 
 

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kevään värejä

 
 
Aamulla kun herää ikkunasta näkee räystäällä istuvat talitiaiset puuhissaan. Päivällä lämpötilaa kiipeää jo plussan puolelle ja aurinko paistaa sisään. Kevät taitaa sittenkin tulla.

 
 
Löysin Pinterestistä kuvan isöäidin neliöistä joissa olikin tähti keskellä. Ohjetta ei kuitenkaan löytynyt mistään muualta kuin kirjasta jota ei ilmeisesti koko Suomesta löydy. Onneksi on iPad jolla suurensin kuvaa ja "luin" ohjetta suoraan kuvasta. Ensimmäinen ruutu lensi lopulta roskiin mutta kun pääsin jyvälle on niitä syntynyt muutama :)

 
 
All Stars




sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Krokotiili virkkausta


Tässä tämän päivän käsityösaldo. Automatkalla heiluttelin virkkuukoukkua ahkeraan pelkääjän paikalla ja matka taittui joutuisasti. Tarkoitus on tehdä iso hartiahuivi joululahjaksi. Joo, luit ihan oikein... Päätin nimittäin viime jouluna että aloitan lahjojen teon heti tammikuussa jottei tarvitse menettää hermojansa juhlapyhien lähestyessä. Kaksi villapaitaa on jo valmiina ja anopin hartiahuivi siis aloitettu :)


lauantai 16. maaliskuuta 2013

Life is good ...or at least it should be !

 
 
Lippuviirit kaivettu laatikoista ja ovat löytäneet paikkansa. Innostuin tekemään näitä aikamoiset kasat eri värisiä mutta nämä harmaa-sini-valkoiset osuvat meidän sisustukseen. 


Ihana viikonloppu ! Life is good !
 
 


perjantai 15. maaliskuuta 2013

Munia, munia....


Sain ihania kananmunia suoraan kanalasta. Isoissa kananmunissa on kaksi keltuaista ja voin sanoa että maku on ihan eri kuin kaupasta ostettavissa munissa. Ensimmäistä kertaa sain myös ihan pikkuisia munia, täytyy keksiä näistä jotain pääsiäisen koristeluihin. Höyheniäkin oli mukana :)



Sunnuntain näyttelyreissulla olin niin jäässä että päätin kutoa itselleni villasukat. Oikeastaan olen kutonut jo monet mutta jotenkin ne vaan aina löytyy teinin jalkoja lämmittämästa eikä minun.

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kohti kevättä


Kauppareissulla mukaan tarttui narsisseja joiden rumat ruukut piilotin paperipussiin. Päälle semmoista heinää jota löytyi Sinellistä. Sinelli on muuten vaarallinen paikka, siellä pääsee sekunnin sadasosassa eroon rahoistaan...



Pahvimunista, valkoisesta rouheasta massasta, nauhoista ja lasihelmistä syntyi pääsiäismunia. Näihin voisi laittaa sisälle jonkun lahjan ja ilahduttaa ystävää :)

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kahvihetki

 


 
 
Pikkuleipäpurkki on taas hetkellisesti täysi, siirappipikkuleivät on meidän perheen kestosuosikki. Sen näkee jo siitä että keittokirjan sivu kyseisen ohjeen kohdalta on tahmea siirapista ja rasvaisia sormenjälkiä täynnä. 

 
 
Istuin ihan rauhassa ja join kahvini kauniista Green Gaten latte mukista, mikä sen ihanampaa. Haaveissa on jossain vaiheessa täydentää tätä kaunista asiastoa kulhoilla ja lautasilla.

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Levoton sunnuntai




Niinhän siinä taas kävi että aamun sisustusohjelmien jälkeen alkoi levottomuus. Ulko-ovi on harmittanut jo pitkään, muuten täysin remontoidussa talossa on / oli ikävän näköinen, vanha ja kulahtanut täyspuinen ovi ruskeine karmeineen. Valkoista maalia on aina varastossa mutta sitten muistin että jossain on myös mustikan sininen maali jota olin käyttänyt edellisen asunnon makuuhuoneessa. Yllä näet lopputuloksen sisältä katsottuna, pakkasen takia ulkopuoli joutuu odottelemaan lämpöisempiä kelejä.


Ps. I love you... -kyltin tein lähinnä teini-ikäistä tytärtäni varten ajatuksella kun aamulla kiireessä pikkuisen kiukkuisena juoksee bussille niin muistaisi tämän <3